Stichting Lucrum sluit nieuwe overeenkomst met Huuskes
De jarenlange samenwerking tussen Stichting Lucrum en Huuskes heeft gecontinueerd tot een meerjarige contractverlenging en een uitbreiding van het pakket. Huuskes is nu de enige leverancier van Lucrum op het gebied van eten en drinken.
Groot vertrouwen
Lucrum en Huuskes werken al jarenlang intensief samen op het gebied van eten en drinken. Deze samenwerking is nu verlengd en daarbij is het pakket uitgebreid. Huuskes is nu niet alleen hoofdleverancier op het gebied van vers-, convenience- en diepvriesproducten, maar ook op het gebied van droge kruidenierswaren (DKW). Daarbij ontwikkelden de twee organisaties diverse maatwerk oplossingen. Andries Melchers, directeur van Stichting Lucrum, vertelt: “Huuskes en Lucrum zijn al jarenlang partners. Op basis van deze ervaring is er een groot vertrouwen uitgesproken in elkaars capaciteit en de wil om te innoveren. Omdat de vraag vanuit de zorgmarkt continu aan veranderingen onderhevig is, werken we continu aan het uitbreiden, verbeteren of vernieuwen van bestaande concepten. Innovatie en maatwerk staan hierbij voortdurend centraal”, aldus Andries Melchers.
Trendsetter
Claudio Boscu, directeur van Huuskes, vult aan: “In de veranderende zorgmarkt van de afgelopen decennia is gebleken dat Stichting Lucrum trendsetter is qua oplossingen en integraal denken, zonder daarbij de kwaliteit van de maaltijd uit het oog te verliezen. We zijn er als Huuskes trots op dat we in al die jaren een partnership hebben opgebouwd met toegevoegde waarde en dat we dit ook de komende jaren in gezamenlijkheid mogen doen is een groot compliment.”
Innovatief en maatwerk
Een van de meest recente ontwikkelingen van Lucrum en Huuskes samen is Cross & Care Logistics. Dit is een innovatief logistiek concept waarbij uiteenlopende goederenstromen als voeding, incontinentiemateriaal en medische disposables worden gebundeld en in één beweging bij zorgorganisaties worden bezorgd. Het bundelen van goederen bespaart tijd, geld en het vermindert het aantal vervoersbewegingen dat nodig is om een organisatie met een groot aantal afdelingen decentraal te kunnen leveren. Dit resulteert in een sterk verminderde CO₂ uitstoot. Daarbij brengt het een grote efficiëntieslag voor zorgorganisaties met veel decentrale afdelingslocaties.